Виолета Комитова (в средата) за втори път е водач на Български възход във Втори МИР Бургас. Снимки Петя Добрева

Виолета Комитова (в средата) за втори път е водач на Български възход във Втори МИР Бургас. Снимки Петя Добрева

"Песента "15 лалета" ще звучи често. Откриваме кампанията си и с 15 лалета", каза Виолета Комитова - водач на листата на "Български възход" във Втори многомандатен избирателен район Бургас. Началото на предизборната кампания във Втори МИР бе дадено навръх Международния ден на жената - 8-ми март. Датата не е случайно избрана за старт на кампанията, тъй като водач на листата на партията на Стефан Янев е една силна жена.

"Много съм щастлива, че отново ще водя листата с тази мощна група от хора, които споделят българските добродетели, които споделяме и ние в "Български възход". Това са консервативните ценности, сред които и стабилното българско семейство и род, заради които е имало и ще има България. Нашата кампания е насочена точно към тези българи, които припознават тези цености", каза Виолета Комитова.

"За нас е важно запазването на семейството. През последните години сме свидетели на навлизане в обществото на външни влияния. Целта ни е прекратяване на тези влияния и запазване на българските цености. Затова на 2-ри април излезте и гласувайте без значение коя партия ще подкрепите", призова областният лидер на "Български възход" и кандидат за народен представител Стоян Грозев.

"Ще водим ползотворна кампания и ще казваме, какво ще свършим. В обществото има много несигурност, икономическа, несигурност породена от войната в Украйна, несигурсност в резултат на пандемията. Ако нашите партньори от НАТО поискат да им изпратим жива сила в Украйна, ще се съгласят ли военолюбците у нас? Трябва да се борим за мир, защото никой не печели от тази война. Украйна ще бъде опустошена, а след това 30 години ще се възстановява. Трябва да бъде постигнат мир, защото Русия не може да победи, а Украйна не може да загуби. А накрая цената от войната ще я платим всички ние", каза още водачът на листата на "Български възход" Виолета Комитова.

От щаба на партията бяха приготвили лалета, с които зарадваха бургазлийки, които минаха покрай шатрата им на улица "Алеко Богориди".

"Български възход" се явава на изборите от номер 15 в интегралната бюлетина.

Листата на партията за предстоящите избори за 49-то Народно събрание, които ще се проведат на 2-ри април е следната:

1. Виолета Комитова

2. Стоян Грозев

3. Манол Тодоров

4. Георги Кузманов

5. Явор Жеков

6. Тодор Мархолев

7. Ваня Андонова

8. Николай Стоянов

9. Асен Бонджев

10. Ангелина Мержданова

11. Димитър Георгиев

12. Красимир Петров

13. Пламен Георгиев

14. Мариела Кирова

15. Мирослав Стойков

16. Калинка Згурова

17. Гено Иванов

18. Цветомила Събинска

19. Иво Барзов

20. Илия Николов

21. Венцислав Христов

22. Борислава Иванова

23. Мартин Митев

24. Деян Денев

25. Тони Бояджиева

26. Стоян Апостолов

27. Александър Станчев

28. Калина Радева

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия