Нефтохимик излиза утре на терена в Ловеч срещу Спартак - Плевен. Снимка ПФК Нефтохимик

Нефтохимик излиза утре на терена в Ловеч срещу Спартак - Плевен. Снимка ПФК Нефтохимик

С група от 18 играча "Нефтохимик" отпътува за Ловеч за гостуването на "Спартак" - Плевен. Двубоят е от  XVII кръг на Втора лига и ще се играе на 30-ти ноември, събота, от 14:30 часа, на стадиона в Ловеч, където "Спартак" приема съперниците си. С отбора днес не отпътува  Мирослав Радев, който до края на годината ще се възстановява от травма на коляното. От списъка на Диян Петков отпаднаха и Живко Петков и Цветан Филипов, които търпят наказание лишаване от състезателни права за една среща.
В предишния кръг "Нефтохимик" записа равенство 3:3 при домакинството си на "Локомотив" - София, а "Спартак" - Плевен се наложи като гост над "Кариана" - Ерден с 3:2. Във временното класиране "шейховете" са на девета позиция с 21 точки, а плевенчани са последни в групата, с 6 пункта.
Срещата ще се ръководи от рефера Рюстем Карагерен, с помощници Атанас Делчев и Владимир Хубенов. Четвърти съдия е Мустафа Шефкет.
Ето и групата на "Нефтохимик" за гостуването на "Спартак" - Плевен: Павел Здравков, Росен Андонов, Ерик Почански, Димитър Костадинов, Атанас Ташолов, Джунейт Али, Иван Цачев, Николай Костов, Галин Димов, Йолиян Милков, Кристиян Мирославов, Цветан Чахов, Пламен Тенев, Радослав Апостолов, Боримир Карамфилов, Диян Молдованов, Иван Колев, Цветомир Цонков.