Галина Георгиева - Калоянова е коафьор с дългогодишна практика

Галина Георгиева - Калоянова е коафьор с дългогодишна практика

Коафьорът Галина Георгиева - Калоянова става част от екипа на салона за красота "SENSE Beauty Salon" на гранд хотел и СПА "Приморец". Галя е сред професионалистите, погрижили се за отличната визия на носителката на короната "Мис България" - Елена Тихомирова, водещ на "Grand Wedding Expo 2022" в знаковия бургаски хотел. Определя като своя сила официалните прически и колористиката, която изисква не само силен естетически усет, но и преди всичко мащабен набор знания за математиката и химията, които стоят зад съвършения цвят.

Сбъдвала е всякакви желания - промени от черна в руса коса с необходимото технологично време и съпътстваща грижа, оформяне на разкошни нестандартни прически за различни поводи, изправяне на много къдрави коси, създаване на цветни феерии и визии по снимка и други. "Вярвам, че всяка дама заслужава най-доброто" - споделя най-новото попълнение на "SENSE Beauty Salon". "Моя работа е, да се погрижа за здравето на косата, цвета, прическата, да сбъдна желанията относно визията по възможно най-прецизен и правилен начин. Ценя високо доверието на всяка дама, решила да избере мен за свой стилист и се старая да оправдая доверието" - разказва тя. Споделя, че актуалните с последно време визии, подходящи и за абитуриенти 2023, са натуралните естествени тонове и форма на прическата.

Стилист Галина Георгиева – Калоянова ви очаква в "SENSE Beauty Salon", за да превърне косата ви в истинска бляскава корона, която да носите с гордост, всеки ден. Салонът се намира на първа линия море, до Морска гара и плажа и предлага безплатен паркинг и луксозна и уютна атмосфера на своите гости.