Празникът ще започне в нощта на 30-ти юни

Празникът ще започне в нощта на 30-ти юни

Със седемчасов музикален маратон, интересни водещи, концерт на живо с едни от най-популярните музиканти у нас, много изненади, огнено и светлинно шоу град Свети Влас ще посрещне първото юлско слънце. Музиката ще владее откритата сцена до морския бряг от вечерта на 30 юни до 05.00 ч. сутринта на 1 юли, без прекъсване. Музикалната сцена, плажната ивица от край до край, и част от морето ще бъдат осветени с мощни прожектори.  Програмата ще започне от 22.00 часа с хитови музикални парчета от диджей STOYO, който ще задоволи всеки музикален вкус.  Водещи на музикалната програма ще са шеф Манчев и актьорите Георги Низамов и  Мариан Вълев. Най-малкият участник ще е 13-годишният Мерт Асенов, талантлив млад барабанист и китарист, вече известен в музикалните среди. Той ще открие концерта си със изключително изпълнение на електрическа китара.

Купонът на вечерта ще избухне със завладяващ микс с модерен бийт от двамата доказани майстори зад пулта PACHO & PEPO. Млади артисти от бургаска група "F 4" ще направят огнено шоу с факли, съчетано с театър, танц и движения на телата от най-високо ниво.

За феновете на рок музиката ще забият легендарните "Сигнал", както и група "Фанданго", които ще изпълнят хитовото парче "Джулай Морнинг". По време на изпълнението му - в 05,34 часа, ще се покаже над морето и първият юлски изгрев.  

Купонът ще продължи през цялата нощ на северния плаж в Свети Влас, с възможност публиката да се разположи срещу сцената. Ще има огромна видеостена, където грандиозният празник ще се излъчва. Теренът на музикалната зона ще бъде обраден с червени ленти, двайсет охранители ще се грижат за реда, безопасността и сигурността на гостите и туристите. Мероприятието щe e oбeзпeчeнo cъc cпacитeли и мeдицинcкo лицe. На входа на музикалната зона ще бъде разположена Стена на Славата, а до нея  ще е ситуиран уникален ретро автомобил, където всеки може да се снима и да сподели емоцията си в социалните мрежи. Ще има и много награди за публиката чрез игри специално подготвени от тримата водещи.  Дрон ще прави видеозаснимане на партито от високо. Техниката ще влезе в режим на полет от началото на вечерта. Професионалните кадри от въздушното видео ще бъдат споделени в YouTube канала.

Организаторите от кметство Свети Влас призовават всички да спазват физическа дистанция помежду си с оглед спазването на противоепидимичните мерки.