Манол Тодоров (вляво) и Стоян Грозев ще очакват мненията на бургазлии. Снимка Архив Черноморие-бг

Манол Тодоров (вляво) и Стоян Грозев ще очакват мненията на бургазлии. Снимка Архив Черноморие-бг

Независимите общински съветници Стоян Грозев и Манол Тодоров ще се допитват до бургазлии как да гласуват по докладните записки на всяка сесия на местния парламент. "От тази сесия на ОбС Бургас ще качваме линк в социалните мрежи към докладните записки разпределени в правна комисия към ОбС (където на практика са всички документи за предстоящата редовна сесия). Всеки ще има възможност да се запознае с тези докладни записки, а най-важното е, че всеки гражданин ще има възможност чрез нас двамата да сподели своето мнение и най-вече да сподели как би гласувал по дадената тема. Отчитайки вашите мнения ние ще упражним правото си на вот "за", "против" или "въздържал се" в зависимост от това кое преобладава", представят идеята си съветниците.

Според тях, крайно време е гражданите да имат възможност пряко да взимат решения, свързани с бъдещето на Бургас. "Ние като техни представители ще отчитаме тяхното мнение и ще го изразяваме в зала! Преди всяка сесия на Обс Бургас в приемния ни ден всеки гражданин ще е добре дошъл, за да сподели своите мнения и препоръки по посочените докладни и да направим дискусия по тях. Ако нямате време да дойдете в приемния ни ден, ще може да изпратите своите мнения по въпросните докладни записки на нашите служебни мейли", допълват съветниците.

За предстоящата сесия на ОбС Бургас, която ще се проведе на 27-ми юни 2023 г. с  докладните записки можете да се запознаете от долния линк: https://burgascouncil.org/index.php/komisia/72

Стоян Грозев и Манол Тодоров ще имат приемен ден на 22-ри юни (четвъртък) от 16.00 до 18.00 часа в офиса на ПП "Български Възход", на бургаската улица "Фердинандова" №40.