Срещата е свързана с бъдещото развитието на квартала. Снимка СЕК

Срещата е свързана с бъдещото развитието на квартала. Снимка СЕК

Общинските съветници от партия "Средна европейска класа" в Бургас канят жителите на квартал "Сарафово" на обществено обсъждане за бъдещето на квартала. То ще започне днес, 29-ти януари, неделя от 18.00 часа в народно читалище "Ангел Димитров".

"Предизвикани от общественото недоволство на жителите, свързано с продажбата на парцели за строителство, ще представим всички свободни терени, които са собственост на Община Бургас и са предвидени за жилищни сгради, за да чуем вашите предложения и желания за тяхното бъдеще, както и да представим своята визия за направи Сарафово по-привлекателно място за живот", мотивират поканата си за срещата от СЕК.

Съветниците обещават, че ще вземат под внимание всяко мнение, а решенията около които хората се обединят ще бъдат представени официално в Общински съвет - Бургас и Община Бургас. "Настоятелно ще призовем отговорните лица да преосмислят своите действия и да вземат решения, които отговарят на дългосрочните нужди и желания на гражданите", обещават от СЕК.