Инициативата е на 16-и декември, събота

Инициативата е на 16-и декември, събота

Фондация "Шанс за децата на България" и Център за млади таланти организират VII-я благотворителен Коледен базар. Той ще се проведе на 16-и декември от 10:00 до 16:00 часа на площад "Атанас Сиреков" № 4 (пред сградата на Център за млади таланти) в Бургас.  В базара ще се включат деца-таланти от ЦЗМТ като едни ще изработят коледни сувенири, украса, бижута, други ще изпекат вкусни коледни сладкиши, а трети ще помогнат в продажбата на всичко това. Всички посетители ще имат възможност да намерят прекрасни ръчно изработени уникати за близките си и по този начин да дадът смисъл на коледното пазаруване като направят добро и помогнат на децата от Защитено жилище за деца със специални потребности, лишени от родителска грижа в града.

На този ден Център за млади таланти ще бъде отворен и за всички граждани, давайки възможност на обществеността да се запознае отблизо с благородната кауза и иновативната работа на екипа, както и възможностите, които предлага на младите хора.

Организаторите благодарят предварително за съдействието и помощта в набирането на средства за кампанията, както и за подкрепата и признанието на труда и усилията на всички деца от Център за млади таланти.