Старши комисар Калоян Калоянов лично поздрави част от екипа на медията

Старши комисар Калоян Калоянов лично поздрави част от екипа на медията

Старши комисар Калоян Калоянов - директор на Областна дирекция на МВР в Бургас поздрави екипа на сайт "Черноморие", който днес празнува своя 10-ти рожден ден. Комисар Калоянов и ПР на дирекцията Цветелина Рандева изненадаха приятно журналистите в офиса на медията. Към пожеланията за здраве и творчески успехи те прибавиха и кошница с цветя.

За рождения ден на морската медия не забрави и народният представител от коалиция "БСП за България" Петър Кънев. Председателят на Комисията по икономическа политика и туризъм в Народното събрание изпрати поздравителен адрес. "Сърдечно Ви поздравявам по повод 10 години от създаването на информационния сайт Chernomorie!

Желая Ви да сте здрави, да поддържате нивото на обективност и да пазите свободата на словото, защото тя е важна ценност на съвременното общество!Убеден съм, че информационен сайт Chernomorie ще продължава да блести със собствена светлина на медийната карта на България!", пише в адреса на Петър Кънев.

Поздравителни адреси по случай рождения ден изпратиха и кметът на Община Бургас Димитър Николов, както и Кирил Костадинов - директор на БНР - Бургас. Цветя изпрати и директорът на СУ "Св. Св. Кирил и Методий" Снежана Няголова.

Поздравления за празника отправиха рекламодатели, колеги, читатели и приятели на "Черноморие"!