Нефтохимик направиха последна тренировка преди отпътуването за Балчик. Снимка Нефтохимик

Нефтохимик направиха последна тренировка преди отпътуването за Балчик. Снимка Нефтохимик

Отборът на "Нефтохимик" излиза днес на стадиона в Балчик. С група от 18 футболисти бургазлии заминаха за предстоящото гостуване на "Спартак" - Варна. Последният кръг от есенния дял на Втора лига е днес, 7-ми декември, от 14:00 часа, на стадиона в Балчик.
С отбора не отпътуваха  Мирослав Радев, който е с травма на коляното и Михаил Георгиев, който се възстановява от разтежение на адуктора. С леки неразположения са опитните футболисти Цветомир Цонков и Диян Молдованов, които също няма да помогнат на отбора за утрешния мач.
В предишния кръг "Нефтохимик" победи като гост "Спартак" - Плевен, а варненци отстъпиха на "Кариана" - Ерден с 1:2. Във временното класиране "шейховете" си делят седмата позиция с "Хебър" - Пазарджик и са с актив от 24 точки, а тимът от Варна е на 15-та позиция, с 9 пункта.
Срещата ще се ръководи от рефера Радослав Гидженов, с помощници Стефан Делчев и Ириней Бодуров. Четвърти съдия е Петър Кузев.
Ето и групата, с която "Нефтохимик" замина за гостуването на "Спартак" - Плевен: Павел Здравков, Росен Андонов, Ерик Почански, Димитър Костадинов, Атанас Ташолов, Джунейт Али, Иван Цачев, Николай Костов, Галин Димов, Йолиян Милков, Кристиян Мирославов, Цветан Чахов, Пламен Тенев, Радослав Апостолов, Боримир Карамфилов, Иван Колев, Цветан Филипов, Живко Петков.