Кадрите са правени по време на снимките на новия сингъл на групата. Снимки Силует

Кадрите са правени по време на снимките на новия сингъл на групата. Снимки Силует

Бургаската група "Силует" пусна ново видео. Клипът е към най-новия сингъл "Hurt u" и е изграден под формата на диалог между двете вокалистки. Разговорът прераства  в конфликт, който ескалира, но само в песента, уверяват от бандата. Отношенията на членовете в групата са повече от приятелски.

"Беше истинско предизвикателство да се превъплатим в ролите и сме щастливи, че успяхме да ги направим да изглеждат истински. За първи път феновете ни виждат в тази светлина и ако съдим по-реакциите им по време на първата прожекция и коментарите във фейсбук - изглежда им хареса. Това е важно за нас, защото нашата публика е повече от специална и ние сме благодарни, че са до нас докато сбъдваме мечтата си!", коментират от група "Силует".

Автор на парчето, както и режисьор на клипа, е Владимир Михайлов ("Сафо", "Сленг"). Човекът зад камера отново е Любомир Брестнички, с когото групата реализира вече четвърто видео. Снимките, както и постпродукцията, са дело на "Jeng studio", а за професионалния саунд се погрижи успешният в Ирландия продуцент Янко Генов.

 

Галерия