Това е втората изява на гръцката група на бургаска сцена

Това е втората изява на гръцката група на бургаска сцена

Гръцката алтернативна рок група INK идва на второто издание на "Burgas Jam". Фестивалът ще се проведе на 7-и юли на пространството между Морска гара и Магазия 1. Групата е създадена през 1999 година в гръцкия град Александруполис. INK са излизали на една сцена с  Джеф Мартин (The Tea Party), "The Twilight Singers", "Puressense", Craig Walker. Те са участвали в големи фестивали, наред с имена като "Faith No More", "Fun Lovin Criminals", "Clawfinger". Свирили са и на "Spirit Of Burgas".

INK имат уникално звучене. Когато свирят, те са изцяло потопени в музиката, която правят. Не се влияят от мейнстрийма. За тях не е важно какво е модерно сега, за да се придържат към него. Звучат така, както им харесва - без излишества и без компромиси.

Все още могат да се намерят билети на промо цена от 14 лева за "Burgas Jam". От 4-и юни билети ще се предлагат и на лятна каса "Часовника". Редовната цена е 18 лева.

На сцената на бургаския фестивал ще излязат и Gus G - един от любимите китаристи на Ози Озбърн, Николо Коцев, Бисер Иванов, Васил Първановски от "ODD CREW", Славчо Николов от Б.Т.Р., Александър Мариновски от група "Сигнал". В шумен дръм батъл ще участват вездесъщият Стоян Янкулов - Стунджи и бързоръкият Николай Тошев. Водеща ще бъде Елена Розберг.