Заповядайте на безплатна консултация и ще ви предложим план, с който да влезете в най-добрата си форма за лятото

Заповядайте на безплатна консултация и ще ви предложим план, с който да влезете в най-добрата си форма за лятото

Лятото идва! Погрижете се за себе си, добрата си визия и форма, защото пак е време за море! Освен цялата си обичайна палитра релаксиращи и подобряващи характеристиките на кожата и тялото процедури плюс обширна термална зона, СПА ценър "6th Sense" на град хотел и СПА "Приморец" предлага в полза на по-елегантната ви визия и два нови високотехнологични апарата.

Решението за лице носи името Micro-Puncture Lab и е технологията за безиглена мезотерапия на световния луксозен бранд Biologique Recherche, Париж. Процедурата е изключително приятна и ефективна. Прави кожата ви по-стегната, намалява плитките белези, линии и бръчици, подобрява текстурата на кожата и подобрява повлияването ѝ от прилаганите лечебни серуми от витамини и 58 активни съставки, извлечени по последно поколение модерни биотехнологии. Истински ревитализиращ коктейл дори и за най-измерената кожа. Точният избор за подмладено и свежо лице. Резултатите са видими още след първата сесия. Именно това магическо мигновено действие прави Biologique Recherche любим бранд на дамите в над 100 държави!  

"6th Sense" има какво да предложи и на тези, които имат нужда от малко подкрепа за по-стегнат и елегантен силует. Новата придобивка в бюти аресенала на екипа, е G5 Turbo апарат. Технологията има изявен отслабващ ефект, като комбинира масаж с различни приставки, в зависимост от зоната, за оптимален цялостен ефект.

Не знаете кое решение е по-подходящо за вас? Ние ще ви помогнем. Заповядайте на безплатна консултация и ще ви предложим план, с който да влезете в най-добрата си форма за лятото. Екипът на "6th Sense" включва козметик, масажисти и рехабилитатори, СПА терапевти, фризьор, гримьор – всички на ваше разположение за съвет относно подходящи за вас терапии.

За повече информация и запазване на час за процедури: +359 56 910 913 | [email protected]