Всички дами са добре дошли! Входът е свободен

Всички дами са добре дошли! Входът е свободен

Коледният дух шества по света в последния месец от годината. Трескавото търсене на най-добрия подарък за близки, познати и приятели изморява. Дами, подарете си перфектната вечер - посветена на вас и отличният ви външен вид!

Гранд хотел и СПА "Примрец" има удоволствието да ви покани на предколеден празник на красотата! Събитието ще започне в 18.30 часа на 14-и декември в лаундж зоната на 5-звездното бургаско бижу. След топлото посрещане с чаша шампанско, истинската вечер на тайните на СПА център "6th Sense" ще стартира. Водещ на събитието ще е прекрасната Владина Цекова – дама, с дългогодишен опит на модния подиум, телевизионен продуцент и пътешественик с позиция.

Топ специалисти ще представят иновативни грижи, процедури, продукти и изпитани тайни, залог за винаги перфектен външен вид и отлични самочувствие, здраве и настроение.

"6th Sense" ще ви разкрие тайните на: красивата и здрава коса с "Kerastase" и Албена Петрова и Ксения Вълева, сияйната, здрава кожа с "Guinot" и Веселина Уайт, предимствата на йогата и водната гимнастика с Надежда Колева, безупречния маникюр и значението на терапиите за ръце с Антония Василева, балансирани и високоефективни хранителен и двигателен режим със Стилян Игнатов, перфектният лесен за полагане ефектен грим с Наталия Атанасова и "HOT makeup".

След кратките, съдържателни презентации, специалистите на "6-th Sense" са на ваше разположение за въпроси и консултации. Всички присъстващи дами, които искат да опозная по-добре косата си, могат да се възползват от безплатна диагностика с професионална микрокамера Kerastase. Разбира се, ще има изненади и подаръци.

Разкрийте тайните нa СПА център "6th Sense" - на 14-и декември, от 18.30 в гранд хотел и СПА "Приморец". Подарете сви една предколедна чудна вечер, пълна с приятни изживявания. Всички дами са добре дошли! Вход - свободен. Ще ви посрещнем с шампанско, ще ви заредим с положителни емоции и знания от света на красотата - и ще ви изпратим с подарък и отлично настроение! Заповядайте!