Класният френски бранд е символ на ефективна грижа за красотата в над 70 държави

Класният френски бранд е символ на ефективна грижа за красотата в над 70 държави

Всяка дама иска да изглежда и да се чувства добре. Съществено значение за самочувствието има красивата фигура. Ако все още не сте доволни от своята, имаме решение, с което не само ще се сбогувате с излишните сантиметри, но и ще изгладите портокаловата кожа. Представяме ви антицелулитна процедура с активно изгаряне на мазнини – "Cure Anti-C & Booster Minceur" на луксозния френски бранд "Biologique Recherche".

Препоръчителна е при локални мастни натрупвания и видими признаци на целулит. Включва нежно ексфолиране, което подкрепя проникването на активните съставки в дълбочина и възстановява кожата. Бустерът за отслабване активира микроциркулацията и видимо намалява целулита и мастните депа. За оптимални резултати, се препоръчва терапевтичен цикъл от 6 процедури за 2 месеца, като за всяка от процедурите трябва да си отделите 1 час релакс, на много удобна локация в самото начало на Морската градина – СПА център "6th Sense".

Защо да се доверите на "Biologique Recherche"?

Класният френски бранд е символ на ефективна грижа за красотата в над 70 държави. Стартира като лаборатория за развитие на формули за професионалисти в бранша на красотата. Всички козметични продукти за лице и тяло на марката са разработени при лабораторни условия от изключително висококачествени активни съставки в много висока концентрация - растителни, морски и биологични екстракти, без изкуствени аромати. Продуктите се прилагат със специални мануални техники, за незабавни резултати. Точно заради тях, днес "Biologique Recherche" е любим на дамите от цял свят.

В Бургас терапиите, продуктите и протоколите на "Biologique Recherche" ще откриете единствено в СПА център "6th Sense". Заповядайте да се убедите сами в ефективните решения на бранда. Изберете антицелулитна процедура с активно изгаряне на мазнини – "Cure Anti-C & Booster Minceur" или друга предпочитана терапия. За вас ще се погрижи терапевт Веселина Уайт, която е сертифициран посланик на френския бранд. Очаква ви в СПА център "6th Sense", гранд хотел и СПА "Приморец".

За повече информация и запазване на часове: +359 56 910 913 | [email protected]