Стадионът е почистен за предстоящата среща. Снимка Черноморец - 1919

Стадионът е почистен за предстоящата среща. Снимка Черноморец - 1919

Специални мерки за сигурност и пропускателен режим са предвидени за морското дерби между отборите на "Черноморец - 1919" и "Нефтохимик", което ще се играе на 23-ти февруари, събота, от 14.00 часа на стадион "Черноморец" в Бургас. Срещата е от първия пролетен кръг на Трета лига - "Югоизток".

От ръководството на "Черноморец - 1919" уведомяват привържениците си за предприетите мерки.

Феновете на "Черноморец - 1919", който е домакин на срещата, ще могат да влизат на стадиона през вх 1, на сектор "А" (до бариерата); за привържениците на "Нефтохимик" е осигурен достъп през вх 3 на сектор "В" (откъм улица "Индустриална").

На стадиона няма да бъдат допускани лица във видимо нетрезво състояние и под въздействието на упойващи вещества. В района на стадиона няма да бъде разрешено внасянето на пиротехнически средства.

Почитателите на футбола, е важно да знаят, че всички зрители, желаещи да наблюдават срещата па стадиона, трябва да носят в себе си документ за самоличност, по изискване на органите на МВР. В противен случай няма да бъдат допуснати на спортното съоръжение.

Влизането в стадиона ще става чрез безплатни пропуски. Част от тях ще бъдат раздадени предварително чрез ръководствата на двата отбора и чрез фенклубовете. За останалите зрители, пропуските ще бъдат достъпни на стадиона в деня на срещата. Достъпът до паркинга на стадион "Черноморец" ще бъде ограничен. Ще се допускат автомобили, които са били заявени в предварително изготвен списък.

Стадионът ще бъде отворен за публиката в 13.00 часа.