Георги Кузманов (вляво) оглави общинската структура на Български възход в Бургас. Снимки ПП Български възход

Георги Кузманов (вляво) оглави общинската структура на Български възход в Бургас. Снимки ПП Български възход

Строителният предприемач Георги Кузманов оглави общинската структура на партия "Български възход" в Бургас. На Учредителното събрание присъства и Виолета Комитова - народен представител в 48-то Народно събрание, избрана от листата на партията във Втори многомандатен район Бургас.

Кузманов бе кандидат за народен представител от листата на "Български възход" на изборите през 2022 година. В общинското ръководство влизат още Мариела Кирова - секретар, Николай Стоянов - член на общинското ръководство.

Бургаската стуркура е втората след тази в Поморие, която вече е учредена. Предстои да бъдат учредени и структурите в другите общини от региона.

"Надявам се до провеждането на областното събрание да бъдат учредени около осем от общинските структури. По-трудно ще бъде това в общините Руен и Сунгурларе, в Средец и Камено ще бъдат факт, но може да не успеем до датата на събранието", каза за "Черноморие" Стоян Грозев. Той бе кандидат за народен представител от "Български възход" и спряган за областен председател на партията в Бургас, за което "Черноморие" вече писа.

Областното събрание на ПП "Български възход" ще се проведена 17-ти февруари в Конгресния център в Бургас.

Галерия