Коледна музика ще озвучи лобито на гранд хотел и СПА Приморец

Коледна музика ще озвучи лобито на гранд хотел и СПА Приморец

Гранд хотел и СПА "Приморец" ще бъде домакин на Коледен концерт на 22-ри декември от 18:30 часа. Младите дарования на възраст от 5 до 12 години ще представят своите умения в компанията на своя педагог по пиано Самира Алваш, която последна ще оживи клавишите на рояла. Ще звучат тематични празнични композиции, както и обичани популярни произведения на Бетовен и Бах. Събитието е с вход свободен и всички са добре дошли да се насладят на красивата музика и празнично настроение.

Самира Алваш е една от младите дами, с които Бургас има повод да се гордее. След като завършва класа на Рада Чомакова в Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" в Бургас тя продължава образованието си в София, където е част от класа на професор Маргарита Кръстева в едноименната с първото ѝ училище Национална музикална академия. Утвърждава името и уменията си на многобройни солови концерти, както и като част от различни камерни състави. След дипломирането си през 2018 г. стартира преподавателска кариера. Пред столицата избира родния си Бургас, като от 2019 г. е част от читалище "Любен Каравелов 1940". Там всяко дете, което има афинитет към пианото в нейно лице открива грижлив и акуратен преподавател, който насърчава, прецизира и развива майсторство и умения.

Тъй като на този свят няма нищо случайно, Коледният концерт се случва точно в гранд хотел и СПА "Приморец", който в последните години все повече се утвърждава като място за култура и изкуства. Самира проявява любопитство към красивия роял в лобито на хотела и след любезна покана от екипа избира мястото, като подходяща сцена за едно малко коледно чудо в Бургас - концертът на нейните ученици.

Заповядайте на красива музика в изпълнения на младите дарования на Бургас! Подарете си празнично настроение - на 22 декември, от 18:30 часа в лобито на гранд хотел и СПА "Приморец". Самира Алваш и нейните ученици ще се радват на всеки от вас.