Компанията откри своята 11-та база в Технологичния парк на Българово. Снимки Лина Главинова

Компанията откри своята 11-та база в Технологичния парк на Българово. Снимки Лина Главинова

Нов търговски комплекс отвори врати в Технологичния прак на град Българово. Новата база, разположена върху парцел от 15 000 кв.м. и 2000 кв.м. разгъната застроена площ, е на "Мегатрон". Центърът включва модерен шоурум, офиси, конферентна зала, голям склад за части и сервизно помещение за извършване на ремонти. Това е 11-та база. Преди да отвори свой комплекс в Българово, най-близките до Бургас бази на компанията бяха в Ямбол, Търговище и Добрич.

Инвестицията в комплекса в Технологичния парк в Българово е над 2,5 млн. евро. В него първоначално ще работят 15 служители с възможност цифрата да нарастне до 25.

"Осъществихме мечтата на кмета на Българово Йордан Йорданов", така Стефан Христов - генерален директор земеделска, голф и градинска техника на "Мегатрон" ЕАД обясни избора на Българово за изграждането на 11-та им база. Според него, понециалът на района е голям. Комплексът се намира на 20-на минути от бургаското пристанище. А 25% от големите земеделци в региона са техни клиенти от години. Част от тях дойдоха на официалното откриване на базата в Българово.

На церемонията присъстваха и зам.-кметът по бюджет и финанси в Община Бургас Красимир Стойчев, както и кметът на Българово Йордан Йорданов.

Галерия