Тома Славейков е на четири месеца и е от Бургас

Тома Славейков е на четири месеца и е от Бургас

Четиримесечният Тома Славейков е първият участник в традиционния ни конкурс "Бебе под елхата". Снимката ни изпрати неговата майка - Камелия Славейкова. "Здравейте, Дядо Коледа изтупа чувала си и едно от джудженцата му се катурнало в коша. Това е Тома Славейков на 4 месеца от Бургас. Нашите елхи са малко фюжън, но пък джудженцето ни е сладичко. Пожелаваме ви весели празници, да ви е топло на душите и уютно по къщите. Поздрави", това написа Камелия Славейкова в писмото, което заедно със снимката на сина си изпрати на нашата електронна поща.

Сайт "Черноморие" даде старт на третото издание на "Бебе под елхата". С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали за първи път пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Най-забавните снимки ще бъдат премирани. Собствениците на три от фотосите ще получат награда - фото книга, осигурена от дигитално фото студио "Бургас"