Тони ще изнесе два концерта - 9-ти и на 10-ти март. Снимка Лина Главинова

Тони ще изнесе два концерта - 9-ти и на 10-ти март. Снимка Лина Главинова

Тони Димитрова се изповядва в "Моите неизпратени писма". Така е озаглавен концертът, с който певицата ще изненада своите почитатели в родния Бургас на 9-ти и 10-ти март (събота и неделя) в Държавна опера. Идеята и сценария са на Юлия Манукян, а в реализацията участва Разградската филхармония дирижирана от бургазлията Левон Манукян, както и Данаил Желев - ударни, Ивелин Дуков - пиано, Росен Сеновски - китара и Мирослав Станчев - бек вокал.

В концерта звучат 23 песни с нови аранжименти. Те са познати на почитателите на Тони Димитрова. Преди да изпее всяка песен обаче, тя ще прави кратък анонс. "Споделям щрихи от моя живот без да се разголвам", призна пред "Черноморие" изпълнителката. Музикалният проект "Моите неизпратени писма" вече се е срещнал с публиката в Пловдив, Русе, Сливен, Благоевград, Разград, Шумен, предстоят концерти в Балчик и Варна. Почти навсякъде концертите са били два, а на някои места вече се договаря и трети концерт.

Изявата на Тони Димитрова в родния й град е вълнуваща. "Отдавна не съм изнасяла концерт тук, защото не искам да прекалявам с изявите си в Бургас. Но за сметка на това е много отговорно. Много ми е трудно преди да изляза на сцената и само аз знам, какво ми е да пея пред бургаската публика", сподели Тони Димитрова.

Билети за двата й концерта се продават на касата на драматичен театър "Адриана Будевска".