Лагерът ще се проведе от 6-ти до 11-ти август на базата на ОФК Несебър

Лагерът ще се проведе от 6-ти до 11-ти август на базата на ОФК Несебър

Треньори от Академията на италианския футболен гранд "Милан" ще водят лагер в Несебър. "Milan Camp" ще се проведе от 6-ти до 11-ти август в морския град, на базата на ОФК "Несебър". Заниманията на децата ще бъдат водени от  италианските треньори от Академията на "Милан" - Масимилиано Ферари, Серджо Мелите, Адриано Капобианко, Доменико Скамардела, Алфредо Карамели. Българските треньори, които ще им асистират, са Калоян Дренков, Георги Марев, Асен Нешев и сръбкият специалист и футболист от близкото минало Нешко Милованович.

Всички,  включили  се в лагера деца, ще се забавляват и ще научат нови техники във футбола от истински специалисти. Най-добрите ще получат уникалната възможност да заминат за Милано през 2020 година, където ще се изправят срещу свои връстници от цял свят в ежегодния "Milan Camp Day".

"Milan Academy Junior Camp Bulgaria" е част от глобалната инициатива на най-титулувания отбор през последните 50 години за развитие на деца таланти по целия свят.

В лагерите в България през 2018 година участие взеха над 260 деца, а през 2019 в общо трите издания, организаторите от "Milan Academy Junior Camp Bulgaria" очакват повече от 300 деца от България и чужбина.