И тримата водачи са задържани в един същи ден на различни места в Бургаско. Снимка Архив Черноморие-бг

И тримата водачи са задържани в един същи ден на различни места в Бургаско. Снимка Архив Черноморие-бг

Трима водачи са спипани за ден да шофират пияни, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в Бургас. На 17-ти юли около 01.00 ч. в Каблешково, служители от Районно управление - Поморие спрели за проверка лек автомобил "Ситроен Саксо", с бургаска регистрация, управляван от 60-годишен мъж от Каблешково, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация - 2.26 промила. Водачът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 17-ти юли около 02.05 ч. в Ахтопол, служители от Районно управление – Царево спрели за проверка мопопед "Хонда", с бургаска регистрация, управляван от 39-годишен мъж от Ахтопол, като установили, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация - 2,38 промила. Работата по случая продължава.

Отново на 17-ти юли около 03.50 ч. в района на вътрешния път покрай къмпинг "Градина", служители от Районно управление - Созопол спрели за проверка лек автомобил "Мерцедес", със софийска регистрация, управляван от 24-годишна софиянка, като установили, че същата шофира след употреба на алкохол с концентрация - 1,66 промила. Водачката отказала да даде кръв за химичен анализ. Работата по случая продължава.