Експозицията ще бъде открита на 7-ми март

Експозицията ще бъде открита на 7-ми март

Гранд хотел и СПА "Приморец" ще се превърне в сцена на специална изложба, събрала творбите на шест дами. По инициатива на Търговска индустриална камара и Жените в бизнеса, ще бъдат показани картини на Ангелина Ангелова, Анна Михайлова, Лора Янева, Мария Алексиева, Цветанка Цветанова, както и на Ангелина Недин, която е съорганизатор на събитието. Откриването на експозицията ще бъде на 7-ми март март от 17.30 часа. Денят е избран специално, за да отбележи навечерието на празника на жената.

„Картините ще бъдат разположени на стативи, като всяка от нас ще бъде представена с 4 платна. Ще има портрети, пейзажи, натюрморти, изпълнени с различни техники – акварел, акрил, масло и други“, споделя Ангелина Недин. „Искаме чрез изкуството да покажем, че нещата, които ни вълнуват, са същите, които вълнуват всички жени по света, независимо с какво се занимават – цветното, красивото, нещата, които лесно могат да докоснат сърцето и душата“, разказва дамата на изкуството.

„Да си художник днес в България не е лесно, но удовлетворението от работата и обратната връзка от хората, е незаменимо. Най-големият ми комплимент е от колега – художник, който беше коментирал за моя публикувана в социалните мрежи творба, че е редно да напиша кой голям майстор я е създал. Подобни отзиви са безценни и осмислят работата на твореца“ – разказва съорганизатора на специалната изложба.

„Не на последно място, много се радвам, че рамо до рамо отново ще покажем творбите си заедно с колежките по статив. Работили сме заедно и преди и винаги се подкрепяме. Всяка от нас е силна ярка жена и творец, който има какво да даде на публиката. Заповядайте да откриете изкуството от гледна точка на жените, да си познаете своите стилове, теми, платна. Да се заредите с положителни емоции от изкуството по случай Празника на вечната и святата – Жената“, отправя покана Ангелина Недин.

Платната ще бъдат експозирани до 19-ти март включително. Входът е свободен, вратите – гостоприемно отворени за всички.