Учениците от ПГМЕЕ за пореден път доказаха знанията и уменията си

Учениците от ПГМЕЕ за пореден път доказаха знанията и уменията си

Ученици от бургаската Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника (ПГМЕЕ) обраха медалите от Регионалното състезание по професионално направление "Моторни превозни средства, кораби и въздухоплавателни средства" и "Най-добър млад автомонтьор и водач на моторно превозно средство  (МПС)" в Габрово. В него участваха училищни отбори от ученици - състезатели от професионалните гимназии и средни училища с професионални паралелки, провеждащи обучение по специалностите на професиите "Техник по транспортна техника" и "Монтьор на транспортна техника" и специалността "Подемно-транспортна техника, монтирана на пътни транспортни средства" на професиите "Техник по подемно-транспортна техника" и "Монтьор на подемно-транспортна техника" от професионално направление "Моторни превозни средства, кораби и въздухоплавателни средства" и ръководители на училищните отбори - учители по професионална подготовка и директори - заместник-директори от професионалните гимназии. 
Отборът на Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника беше в състав: Васил Николов Ангелов, Алириза Сами Осман, Велин Донков Иванов, Златко Красимиров Харбалиев. Те се представиха достойно в състезанието и спечелиха втори и трети места.
Златко Красимиров Харбалиев спечели второ място в индивидуалното класиране за "Най-добър млад водач на МПС", Велин Донков Иванов стана трети в индивидуално класиране за "Най-добър млад автомонтьор".
Отборно учениците от ПГМЕЕ се класираха на трето място в категория "Най-добър млад автомонтьор" и на второ място в категория "Най-добър млад водач на МПС".
В отборното комплексно класиране учениците от ПГМЕЕ станаха трети в категорията "Най-добър автомонтьор и водач на МПС".

Галерия