Средствата от благотворителния базар са разпределени между осем нуждаещи се ученици. Снимки ПГТ

Средствата от благотворителния базар са разпределени между осем нуждаещи се ученици. Снимки ПГТ

1688 лева са събрани на благотворителния базар в бургаската Професионална гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров". Инициативата се организира в подкрепа на ученици в неравностойно положение от гимназията.

Ученици, учители и родители активно се включиха и акцията на ученическия съвет в ПГТ, изработвайки тематични изделия във връзка с предстоящите светли празници.

Към благородната кауза се присъедини и Стойка Димитрова, дарявайки своите прекрасни творения на изобразителното изкуство, с което значително допринесе за събраните средства.

Гимназията изказа признание към Неделина Гайдарова - ръководител компютърно обслужване в ПГТ, която любезно предостави компютър на ученик, нуждаещ се от техническо устройство.

Събраната сума от благотворителния базар е на стойност 1688 лева и е разпределена между осем нуждаещи ученици на гимназията.

Директорът на ПГТ Фотинка Въргова връчи грамоти за активно участие на председателите на класовете и изпрати благодарствено писмо на Стойка Димитрова и Неделина Гайдарова.

Галерия