Парламентарните избори ще се проведат на 4-ти април

Парламентарните избори ще се проведат на 4-ти април

Областният управител на област Бургас Вълчо Чолаков насрочва консултации за определяне състава на Районна избирателна комисия Бургас. Те ще се проведат днес, 3-ти февруари, в заседателната зала на 1-ви етаж в сградата на Областна администрация Бургас. Същите се провеждат във връзка с указ № 9/14.01.2021г. на Президента на Република България (обн. ДВ, бр. 5/19.01.2021г.) за провеждане на избори за народни представители на 4 април 2021 г. 

В консултациите участват парламентарно представените партии и коалиции в 44-то Народно събрание: ПП "ГЕРБ", коалиция "БСП за България", ПП "ДПС", коалиция "Обединени патриоти – НФСБ и ВМРО", партия "Воля" и партиите и коалициите, които имат избрани с техните кандидатски листи членове на Европейския парламент от Република България, но не са парламентарно представени - коалиция "Демократична България – Обединение". 

Същите ще се проведат при стриктно спазване  на противоепидемичните мерки, въведени от Министъра на здравеопазването. След приключване на срещата ще ви изпратя снимки и информация.