Първата подготвителна група в училището бе приета миналата година. Снимка Архив Черноморие-бг

Първата подготвителна група в училището бе приета миналата година. Снимка Архив Черноморие-бг

В бургаското СУ "Иван Вазов" обявиха прием в една Предучилищна подготвителна група (6 години) - до 23 деца за учебната 2020/2021 година. За най-малките възпитаници на училището има осигурена просторна класна стая, обзаведена по програма "Първокласно начало" с последни изисквания за съвременно обучение: интерактивна дъска и индивидуални таблети за работа, обновен интериор и индивидуални шкафчета, маси и столове за всеки. Разполагаме с игротека, отделен физкултурен салон, столова за хранене, собствен санитарен възел, съобразен с възрастовата граница на децата.

За спокойствието на децата има обособен отделен вход, 24 часово видеонаблюдение и физическа охрана, без достъп на външни лица и други ученици до класната стая и близкото обкръжение. За желаещите целодневна заетост на детето предлагаме възможност за следобедни занятия-занималня при условията на Механизма за отдаване под наем на община Бургас. Като допълнителни занимания децата имат възможност за посещение в школи по керамика, английски език и изобразително изкуство. За обучението и възпитанието на вашите деца ще се грижат висококвалифицирани и мотивирани преподаватели.

Записването се осъществява по електронен път на адрес: https://www.dzburgas.org/ или с подаване на заявление по образец в учебното заведение от 1-ви до 21-ви април 2020 г.

"Ние ще подготвим Вашите деца за прием в първи клас като осъществим плавен преход от предучилищно към училищно образование и възпитание! Доверете се на професионалните ни знания и умения! Първите стъпки са най-важни!", сподели директорът на СУ "Иван Вазов" Виктор Григоров.