Сайтът Черноморие днес става на 13 години

Сайтът Черноморие днес става на 13 години

В разгара на юлските жеги сайт "Черноморие" празнува своя 13-ти рожден ден. Медията е създадена на 24-ти юли 2009 година в един от най-благоприятните периоди между новолуние и първа четвърт. Тогава поставихме началото на нещо ново и градивно. С много грижа и емоция под покровителството на "Рака", точно когато Луната е в естественото си разположение в своя дом, както обясняват астролозите.

От тогава екипът на електронната медия измина дълъг, не лек, но много емоционален и незабравим път. С труд, постоянство, с проблеми, с разочарования и успехи, с нови читатели се обогати историята на "Черноморие". 13 години са най-щурата възраст в живота на един тийнейджър. 13 години в живота на една медия са знак на устойчивост и последователност, символ на запазена марка в качеството на новините, които всеки ден се качват в сайта. И време, през което не успяхме да реализираме всички планове, да отговорим на всички очаквания, но се опитваме да бъдем на мястото на събитието и да останем верни на слоугана ни "Различен полет с новините"!

На рождения си ден всеки си прави равносметка за изминалата година и това, което му предстои. Ние, правим равносметка всеки ден чрез новините, които пишем за Вас и чрез обратната ни връзка. Но днес на празника ще си пожелаем и през следващите години да останем верни на Вас, нашите читатели, да бъдем все така обективни и да продължаваме да правим журналистика по правилата, спазвайки етичните норми и стандарти. Защото зад всяка дума, текст и снимки в "Черноморие" стоят професионалисти, за които добрата и проверена новина е по-важна от броя на кликанията!

Орисани сме да се родим през лятото, когато е сезонът на отпуските и ваканциите. Затова ще отбележим 13-ти си рожден ден с 13 тийнейджъри в навечерието на 15-ти септември! Ще Ви разкажем как!

А днес ще пожелаем на нас и на Вас, нашите читатели, здраве, успехи и дълголетие!

Честит рожден ден, "Черноморие"!