Първият епизод от проекта Тайна вечеря е на 26-и януари

Първият епизод от проекта Тайна вечеря е на 26-и януари

След Лондон, Париж, Токио и всички приключенски настроени горещи точки по света, дойде ред Бургас да има своята първа вечеря "на сляпо" - "Тайна вечеря", епизод 1: "България". На 26-и януари от 19:30 часа кулинарния небосклон в морския град ще помръкне съвсем буквално, за да избухне не във визуална посока, а предизвиквайки до крайност вкусовите ви рецептори.

Първият епизод на проект "Тайна вечеря" е посветен на родината и представя българските вкусове, допълнени с различни екзотични продукти и аромати. Събитието е за хората, които обичат експеримента и различното. Всеки гост на това предизвикателство, ще носи специална маска, осигурена от организаторите, която ще приглуши до минимални нива зрението му. Така, вкусът и ароматите стават водещи и изместват първоначалните визуални впечатления и чисто стандартния процес на хранене.

Проект "Тайна вечеря" предлага съвсем нов прочит на едно обичайно действие – а именно различното е това, което ни разнообразява, вдъхновява, зарежда. Това е мотивацията на организатора и домакин на събитието гранд хотел и СПА "Приморец", чийто екип непрестанно предизвиква бургазлии и гостите на града с различни смели "Let’s Get PRIM" събития, които не се побират в стандартните клиширани рамки, а предлагат нов тип изживявания в областта на кулинарията, красотата, културата и лайфстайла като цяло.

Храната е необходимост и изкуство. По този въпрос, две мнения няма, а са изписани безкрайни томове, глътнали внушителни количества мастило и хартия. Подарете си я по нов начин, като опитвате - без обаче да гледате!

Цена на куверт: 49.00 лева на човек.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | [email protected].