Вкусовете на страната ще демонстрира шеф Лии Йонгил с голям брой ястия

Вкусовете на страната ще демонстрира шеф Лии Йонгил с голям брой ястия

Различните лица на Южна Корея ще бъдат показани в Бургас. Място е гранд хотел и СПА "Приморец". На 22-и април в 19:00 часа ще бъде открита изложба и дадена специална вечеря. Събитието се провежда с подкрепата на Посолството на Република Корея в България. Събитието ще уважи посланикът на Южна Корея у нас - Негово Превъзходителство Шин Бунам, неговата съпруга Ким Джиън и почетният консул на страната за Бургас - Йосиф Спиридонов.

Фотоизложба и презентация в 5-звездния бургаски хотел ще покажат интригуващи кътчета от екзотичната държава. Ще бъдат презентирани и традиционни за Южна Корея костюми - мъжки, дамски и детски. Вкусовете на страната ще демонстрира шеф Лии Йонгил с голям брой ястия - салати, стартери, основни ястия, ястия с морски дарове, десерти. Те ще бъдат разположени на богата блок маса, за да може всеки гост да опита разнообразни специалитети.

Ден на корейската култура в Бургас, включва и музикална и танцова компонента. "Ритъмът на Корея" е подходящ за хора от всички възрасти, защото включва и традиционни звуци, и брейк денс. Събитието започва в 17:00 часа в Държавна опера - Бургас. Изложбите – фотоси и костюми в гранд хотел и СПА "Приморец", ще бъдат отворени за посетители до 27-и април, включително.

Южна Корея е държава с богати културни традиции, история и интересни специфики. Денят, който е посветен на това нематериално богатство, дава възможност да се запознаете с южнокорейския народ, без да се налага да пътувате до неговата родина. Събитието обещава пъстра и вълнуваща среща с екзотична държава, която си струва да опознаеш.

Вход за фотоизложба, презентация, изложба костюми, вечеря на блок маса в гранд хотел и СПА "Приморец" - 37 лева на човек.