Ресторантът в Приморец ще посрещне на Никулден гостите си със специално меню

Ресторантът в Приморец ще посрещне на Никулден гостите си със специално меню

С четиристепенно морско меню ще посрещнат гостите навръх празника на Бургас - 6-ти декември - Никулден в Средиземноморски ресторант "Салини" на гранд хотел и СПА "Приморец". Менюто вече е ясно. То включва - салата от бейби спанак, чери домати, варени картофи,бейби царевички, панджар и соево горчичен дресинг, предястие - крустин с пушена сьомга,филаделфия мус и тарама хайвер. Основното ястие е сьомга филе с трохи от зехтин, лилав картоф и цитрусов топъл сос с каперси или риба тон, или филе от лаврак, както и прясно изпечен хляб. Десертът е поширана круша с глазура от сини боровинки. Цена на куверт: 45.00 лева на човек.

Празниците са празници, за да празнуваме. Подарете си една хедонистична вечер, в един ресторант, където вкусът е всичко. За 5-звездното изживяване на вашите сетива ще се погрижат шеф-готвач Красимир Петров и неговия екип. Салини ще намерите точно там, където му е мястото – на крачка от морето, в самото начало на Морската градина на Бургас, на крачка от Морска гара, в 5-звездния гранд хотел и СПА "Приморец". Паркингът е безплатен, сервизът – ненатрапчив и класен, обстановката – изискана и уютна. Подарете си един различен празник! Елате, опитайте и споделете със семейството, любим човек, приятели. Сетивата ви знаят защо.

"Добрата храна е основата на човешкото щастие"  Огюст Ескофие (легендарен виртоуз-готвач  от XIX революционизирал френската кухня).