Отразнувайте Деня на влюбените сред атмосферата на Приморец

Отразнувайте Деня на влюбените сред атмосферата на Приморец

Искате да изненадате любимия си човек за 14-ти февруари? Заведете го на специална тематична вечер в 5-звездния гранд хотел и СПА "Приморец". Ще бъде изключително красиво и романтично. Ще можете да се насладите на компанията си и изискано меню в четири степени, под звуците на едни от най-красивите песни посветени на любовта, в изпълнение на живо.

Какъв по-добър избор от това, да подарите на половинката си един различен празник на влюбените? "Музиката ще бъде тематична и ще изкуши всеки да покани любимия си човек на танц - създавайки една наистина съвършена вечер за всички влюбени. Заповядайте да се насладите на специално тържество с изкусни специалитети, съчетаващи палитра ярки вкусове" - кани екипът на знаковия хотел.

Ето и менюто: салата - легло от авокадо мус, крем Филаделфия, чери домати с рукола; маслини таджаска и екстра върджин зехтин

Предястие - сини сливи с орехи и бекон в печена круша, с крем от синьо сирене и балсамова редукция

Основно ястие - пилешко филе с камембер и бадемова коричка, чипс от захаросан портокал, пюре от лилав картоф и сос „Лимон“

Десерт - кракелин с ванилов крем и малини

За тези, които не са от Бургас или пък просто искат да се насладят на още 5-звездно гостоприемство, екипът на "Приморец" е подготвил пакети с от една до три нощувки, в които освен специален романтичен 14 февруари, е включен и релаксиращ масаж за двама, наред с използване на термалната зона на СПА център "6th Sense" - вътрешен басейн, сауна, арома сауна, парна баня, солена вана, джакузи, релакс зона. 

Готови ли сте да отпразнувате любовта си както подобава?

Зарадвайте любимия човек с незабравим празник на първа линия море, в 5-звезден лукс!

Цена на куверт за специалната вечер "CELEBRATE LOVE" с меню в 4 степени: 74 лева / гост

За повече информация и резервации: 056/8 12345