В гранд хотел и СПА Приморец ще направят празника ви незабравим

В гранд хотел и СПА Приморец ще направят празника ви незабравим

Наближава 8-ми март – празник на жената или ден на майката – в различните части на света се празнува по различен начин, но е факт, че е част от културата на много страни.

За първи път денят на жената се отбелязва в САЩ, в началото на 20 век, а през 1977 г. е и официално обявен от Организацията на обединените нации за международен празник.

Това е ден, отбелязващ постиженията на жените, без оглед на разделения, независимо дали са национални, етнически, езикови, културни, икономически или политически.

В България той често е оспорван, отричан, обявяван за комунистически, но нека не забравяме, че днес модерната жена дължи много  от съвременната си независимост и равенство на всички онези демонстрации и митинги на работещите жени през миналия век.

Скъпи господа, не пропускайте да честитите 8-ми март на своите майки, сестри, любими жени, приятелки и колежки!

Скъпи дами, не пропускайте да се поглезите, както и да се повеселите с приятелки за празника!

Екипът на гранд хотел и СПА "Приморец" ще Ви помогне в избора със своите предложения:

*"Let’s Get Prim" вечер в класически ресторант "Приморец" с ди джей парти и кулинарните изкушения  на шеф Красимир Петров и неговия екип. Куверт за вечерта: 45 лева. Телефон за резервации: 056 / 8 12345

*Специални пакети с нощувка и ползване на СПА зона – в луксозна петзвездна обстановка, на крачка от брега на морето

* СПА и уелнес терапиите са ефективно противодействие на стреса и залог за по-добро здраве, самочувствие и радост от живота. В Бургас ще ги откриете в СПА център "6th Sense". Изберете подаръчен ваучер за процедури по избор от СПА център "6th Sense" и "SENSE BEAUTY SALON". За специални празнични предложения и закупуване на ваучер телефон за контакт: 056 / 910 913