Храната обаче, няма да е единственото изкушение на вечерта

Храната обаче, няма да е единственото изкушение на вечерта

14-и февруари ще бъде истински празник в гранд хотел и СПА "Приморец" в Бургас. Специалната вечер "Let's Get PRIM: La Vie En Rose Valenetine's Night" ще започне в 19:30 часа. Тази година, тя е посветена на Франция. Точно в тази тематика, ще е специалното 4-степенно меню, приготвено от шеф Ивелин Кръстев специално за случая ще представи най-доброто от френската кухня и подготовката му ще стартира цели 36 часа преди празника. Толкова, изисква подготовката на  специален сос, които ще акомпанимента основното ястие. Десертът, ще комбинира топло и студено в едно - в съвършено шоколадово суфле с течен център, съчетано с домашен сладолед.

Храната обаче, няма да е единственото изкушение на вечерта. За незабравимото изживяване на гостите, гранд хотел и СПА "Приморец" е подготвил музикална програма. Тя включва най-големите хитове на всички времена, посветени на любовта. Тях присъстващите ще имат възможността да чуят в живо изпълнение на прекрасната дама с големия глас, обучавала се при Камелия Тодорова и Етиен Леви - Елена Сиракова. Разбира се, за да бъде спазена темата на вечерта, специално внимание ще бъде отделено и на френските любовни песни. Дансингът ще бъде на разположение на всички, като песните ще бъдат не само баладични, но и по-предизвикателни и танцувални.

Щастливците, избрали да прекарат празника в "Приморец" в комбинация с пакет от една, две или три нощувки, получават и допълнителен комплимент - специален романтичен арома масаж за двама.

14-и февруари заслужава да откраднете часове, защо не и дни с любимия човек, в прекрасна атмосфера, в 5-звезден дискретен лукс. Открийте го в гранд хотел и СПА "Приморец" - притихнал на крачка от Черно море, сред зеленината на Морската градина, в непосредствена близост до сърцето на Бургас.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg.