Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас. Снимка Архив Черноморие-бг

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас. Снимка Архив Черноморие-бг

Семейна драма ежду англичани завърши с опит за самоубийство, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в Бургас. На 28-ми юли около 10.43 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за инцидент, възникнал в жилище, разположено на улица "Ангел Димитров" в бургаския квартал "Сарафово", обитавано от 56-англичанин и 54-годишната му съпруга, постоянно пребиваващи в България.

Своевременно към мястото на инцидента се отправил полицейски автопатрул, като на стълбите на четвъртия етаж на междуетажната площадка в безпомощно състояние е открита 54-годишната англичанка с наранявания от остър предмет по тялото. Тя била контактна и обяснила, че е нападната от съпруга си, който в момента бил в обитавания от тях апартамент. Жената е откарана и настанена за лечение в бургаска болница без опасност за живота.

Полицейските служители проникнали в обитавания от англичаните апартамент, като открили в безпомощно състояние 56-годишния мъж с множество рани по гърба и гърдите. Той обяснил, че в последно време имали непрекъснато скандали със съпругата си, която искала да се връща във Великобритания. Подобно спречкване възникнало и снощи, като продължило през цялата нощ. След употреба на алкохол тази сутрин той взел нож от кухнята и я нападнал, след което опитал да се самоубие. Англичанинът също е настанен за лечение в същата болница в контактно състояние.

На мястото на инцидента е извършен щателен оглед. Иззет е и ножа, с който е извършено нападението.

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.