Процедурите са приятни и с бърз ефект

Процедурите са приятни и с бърз ефект

Радиочестотният лифтинг е иновативен нехирургичен метод, за подмладяване на кожата. Резултатите от него са мигновени и впечатляващи - без нужда от възстановителен период. Затова и често е наричан "лифтинг през обедната почивка" - поради краткото време от само 60 минути, което процедурата отнема и зашеметяващия ѝ ефект.

Всяка дама заслужава да изглежда перфектно! Радиочестотния лифтинг е начин ефективно да върнете стрелките на часовника назад, без да се налага да се подлагате на инвазивни процедури. Ще го откриете в СПА център "6th Sense" в гранд хотел и СПА "Приморец" - 3000 кв.м. СПА и уелнес зона, в която се предлагат над 160 процедури. Уредът за радиочестота там е последно поколение и с него работят квалифицирани терапевти, което е гаранция за оптимален и дълготраен резултат.

Принцип на действие:

Радиочестотата активизира фибропластите в дълбоките слоеве на кожата да произвеждат нов колаген - неоколагеногенеза, засилва кръвообращението, стяга дермата, като прониква в дълбочина и загрява. Високата температура свива съединителната тъкан, електромагнитните вълни предизвикват трептене на водните молекули и така се премахва ненужната вода от клетките. Засилват се циркулацията на лимфата и кръвта в комбинация с активизиран на високи обороти локален метаболизъм. В резултат на тези процеси, мембраната на мастните клетки се разтваря и те навлизат в лимфопотока на тялото, откъдето после по естествен начин се изхвърлят.

Работи се с температура от 39 до 43 градуса, като за контрола ѝ отговаря термометър, вграден в накрайника на уреда. При процедурата няма никакъв дискомфорт. Усещането е като приятно затопляне. Неравностите по кожата се елиминират, тъй като се стопява фиброзната съединителна тъкан, която придърпва кожата и причинява подобна проблематика.

В резултат, овалът на лицето се реконструира, контурът се стяга, фините бръчки се изглаждат, двойната брадичка изчезва, а кожата на лицето е видимо подмладена. Процедурата е с отлични резултати и за премахване на целулит, стягане на тялото, подобряване на текстурата на кожата. За максимален ефект, се изисква серия от процедури, които се провеждат за период от няколко седмици. Това е необходимо, тъй като производството на нов колаген изисква поне около месец. За поддържане на резултатите, се препоръчва провеждането на една процедура радиочестотен лифтинг на всеки шест месеца.

СПА център "6th Sense" в гранд хотел и СПА "Приморец" е единственият в България носител на Европейския сертификат за качество "Premium Selection SPA"  от Европейския одитен институт за уелнес и СПА (EAWS) със седалище в Бад Вилдунген, Германия - единственият в Европа международен институт за стандартизация на спа и уелнес центрове и най-авторитетна оценяваща организация в света.

Специалното предложение за април на СПА център "6th Sense" е комбинирана програма за сияйна кожа. Тя включва:

- Пакет 4 процедури за лице радиочестотен лифтинг „лифтинг през обедната почивка“; всяка с продължителност 60 минути;

- Две хидратиращи терапии;

Комбинацията обещава отлична, подмладена визия, която всяка дама заслужава!

Цена на пакета: 480.00 лева

За повече информация и резервации: +359 56 910 913 | [email protected]