Валери Симеонов (в средата) представи листата на коалицията за предстоящите избори

Валери Симеонов (в средата) представи листата на коалицията за предстоящите избори

Валери Симеонов ще води листата с кандидати за народни представители на коалиция "Патриотичен фронт – НФСБ, БДС - Радикали" и БНДС "Целокупна България" във втори Многомандатен избирателен район - Бургас на предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 14-ти ноември.

Представители на коалицията внесоха днес в Районната избирателна комисия в Бургас листата с кандидатите си депутати.

Начело на листата е лидерът на НФСБ Валери Симеонов. В нея влизат и добре познати от предишните народни събрания и местния Общински съвет лица, както и нови хора с авторитетни и впечатляващи биографии - Христиан Митев, Радослав Петков, Антон Стоянов, Боян Дяков, Валери Ангелов, Ивайло Вагенщайн, Иван Кузманов, Денис Йовчев, Станислав Тодоров, Севдалина Пенева, Диана Фъртунова, д-р Даниела Радева, Ивайло Стаматов, Иван Стоянов, Георги Ваташки и Марияна Лефтерова.

"Екипът, с който тръгваме на поредните парламентарни избори, е разнороден и съставен от хора с различни професии, но хора с биографии. Сред тях няма нито един партиен кадър, както е в листата на много от по-големите партии. С тези хора смятаме да отстояваме и защитаваме патриотизма в Народното събрание и да представляваме достойно Бургаска област, като съдействаме за развитието на региона", заяви лидерът на НФСБ и водач на листата Валери Симеонов.

Той подчерта, че коалицията влиза в предизборната надпревара със самочувствието на екип от хора, които добре познават работата на Народното събрание, както и възможностите на изпълнителната власт за реализиране на поставените цели и решаване на наболелите проблеми. А с досегашната си дейност на политическата сцена партиите, влизащи в състава на "Патриотичния фронт", са доказали, че безкористно и всеотдайно работят за добруването на обикновените хора и на България.

Галерия