Велошествието се организира от гранд хотел и СПА Приморец

Велошествието се организира от гранд хотел и СПА Приморец

Велошествие "Let’s get cycling" ще се проведе на 14-ти април в Бургас. Инициативата е без състезателен характер и цели насърчаване на колоезденето в градска среда, толерантно поведение на пътя и здравословния живот. Велолюбителите от всички възрасти са добре дошли да се включат в събитието. Регистрацията ще бъде от 09.00 до 10.00 часа, пред гранд хотел и СПА "Приморец" от страната на плажната ивица. Всички участници ще участват в томбола с тематични награди.

"Let's get cycling" ще включва изложение, на което добре дошли да се включат със свои щандове са компании, предлагащи екипировка и оборудване за велосипедисти, както и продукти за здравословен живот. Входът за участие за компаниите-изложители е свободен, като единствено условие към тях е да се включат с награден фонд за томболата в края на велошествието. Изложението ще бъде част от събитията за деня и ще бъде разположено в Морската градина до гранд хотел и СПА "Приморец".

Тур "Let's get cycling" ще се проведе при следния маршрут и програма:

14 април 2019 г. (неделя)

09.00 до 10.00 часа – регистрация, пред гранд хотел и СПА "Приморец" от страната на плажната ивица

10.00 часа старт на велошествието по маршрут гранд хотел и СПА "Приморец" от страната на плажната ивица – Бургаски Мост – паркинг Северен плаж- Солници - паркинг Северен плаж - Бургаски Мост - гранд хотел и СПА "Приморец"

11.00 до 11:30 часа - посрещане на участниците, разглеждане на тематично изложение

11:30 часа - теглене на томболата

Велошествието  се организира със съдействието на Община Бургас. Инициатор и организатор на "Let’s get cycling" e гранд хотел и СПА "Приморец". Инициативата е част от събитията, организирани от 5-звездния хотел по случай неговия 60-ти рожден ден. Цели промотиране здравословния начин на живот, изборът на велосипеда като алтернатива на придвижването в градски условия, насърчаване на толерантността по пътищата. 

За повече информация: 0877 850 001 | [email protected]