Трима от участниците в конкурса ще получат календар на Черноморие за настоящата година и книга с детски приказки

Трима от участниците в конкурса ще получат календар на Черноморие за настоящата година и книга с детски приказки

Трима от участниците в осмото издание на фотоконкурса на сайт "Черноморие" - "Бебе под елхата" ще получат нашите награди. Благодарим на всички, които изпратиха снимки на своите деца, внуци и племеници за участие в конкурса. За поредна година фотосите на малчуганите, снимани под елхата, усмихната нас и нашите читатели.

Тази година награди имаше за всички участници, чиито снимки отговаряха на условията на конкурса и бяха публикувани в сайта ни. Бургаският фотограф Павлина Иванова осигури на всеки участник в "Бебе под елхата" 10% отстъпка от цената на заснемане на детски рожден ден в студиото й! Както и една снимка от фотосесията, разпечатана в размер 20 х 30 см на висококачествена фотографска хартия. Условията за използване на отстъпката може да прочетете в сайта https://pavlinaivanova.com/bebe-pod-elhata

Традиционно трима от всички участници получават и наградите на сайт "Черноморие". А те, както всяка година досега, са календар за "Черноморие", с който да бъдат отмервани хубавите мигове през 2023 година и книга с приказки, защото вярваме, че четенето е важно и интересът към него се заражда още от малък. Затова подаряваме и първата книга с приказки, като се надяваме, че тя ще се превърне в любима на тези, които са я получили.

И тази година не беше лесно да определим кои три снимки да отличим. Изборът все пак се спря на следните участници:

Самуил Диков от Бургас, Ивайла Карагьозова от Бургас и Димитър Борисов също от Бургас.

Очакваме родителите на тримата малчугани да се свържат с нас на e-mail: [email protected], за да уточним как ще си получат наградите!

Галерия