След двугодишно отсъствие Владимир Крумов се връща в областна управа. Снимка Архив

След двугодишно отсъствие Владимир Крумов се връща в областна управа. Снимка Архив

Владимир Крумов се завръща като зам.-областен управител на област Бургас, научи "Черноморие". Той е назначен със заповед на министър председателя Николай Денков. Заповедта му е подписана днес, но той ще встъпи в длъжност на 10-ти август, четвъртък.

"Да има промяна в състава на Областна администрация. Г-н Крумов още не е встъпил в длъжност", повтърдиха за "Черноморие" от Областна управа.

Владимир Крумов, който е член на партия ГЕРБ, се връща в администрацията близо две години, след като беше освободен от първото служебно правителство на Румен Радев. През 2021 година, когато Мария Нейкова бе назначена за областен управител обеща, че промени в състава няма да има. Назначаването на областни управители и заместниците им е политическо решение, така че известно време след това Владимир Крумов бе освободен от поста. Сега той се връща отново там.

"Седем години съм работил в Областна администрация преди това. Надявам се и сега да работим в екип и нормално. В крайна сметка нашата работа е полза на хората", коментира пред "Черноморие" Владимир Крумов. Той потвърди назначението си в екипа на областния управител Пламен Янев. Крумов ще се присъедини към него на 10-ти август.