Полети няма да се изпълняват до 3 април

Полети няма да се изпълняват до 3 април

Авиокомпания "Wizz Air" незабавно спира полетите си до летищата в Милано, Тревизо и Бергамо, поради блокирането на северноиталианския регион в опит за овладяване на огнището на коронавирус. Полетите от София и Варна до Милано - Бергамо ще бъдат напълно спрени до 3 април.

Пътниците с резервации, засегнати от тази промяна, са информирани своевременно и ще бъдат пренасочени към алтернативен маршрут на възможно най-ранна дата. Клиентите, които са резервирали директно на сайта на компанията или през мобилното приложение ще получат известие по имейл, в което им се предлага безплатна промяна на резервацията за нова дата, пълно възстановяване на първоначално заплатената сума или 120% възстановяване на сумата като кредит в техния профил. Пътниците могат да избират между изброените опции, като кликнат върху линка в уведомителния имейл и посочат най-добрата за тях опция чрез платформата за самообслужване.

Пътниците, които са направили своите резервации чрез туристически агенции - включително онлайн туристически агенции, трябва да се свържат с компанията, от която са закупили билетите си.