Работата по изясняване на трите случая продължава. Снимка Архив Черноморие-бг

Работата по изясняване на трите случая продължава. Снимка Архив Черноморие-бг

Задържаха 18-годишен бургазлия, откраднал три коли за един ден, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в Бургас. На 31-ви октомври около 06.45 ч. в Районно управление - Созопол е получено съобщение за самостоятелен пътен инцидент, възникнал на входа на село Атия с лек автомобил "Форд", с бургаска регистрация. Установено е, че автомобила е противозаконно отнет от ползвателя му - 59-годишен мъж от Черноморец. Задържан е извършителя на деянието – това е 18-годишен бургазлия, който направил пълни самопризнания.

Десет минути по-късно - в 06.55 ч. е получено ново съобщение за самостоятелен пътен инцидент на лек автомобил "Опел Астра", с бургаска регистрация, противозаконно отнет от село Атия. Автомобилът, ползван от 44 годишна жена от село Атия, е открит катастрофирал на около 2 км. от Атия в посока село Росен. Задържаният 18 годишен бургазлия направил пълни самопризнания и по този случай.

Около 12.10 ч. в Районно управление - Созопол е получено съобщение от 60-годишен мъж от Атия за това, че му е отнет противозаконно лек автомобил "Опел Мерива" с бургаска регистрация. Автомобилът е открит на около 100 - 150 м. от мястото, където е бил паркиран. Задържаният бургазлия направил пълни самопризнания и за това противозаконно отнемане. Работата по случаите продължава.