Момичетата са карани да предлагат секс услуги на клиенти на бара. Снимки ОД на МВР

Момичетата са карани да предлагат секс услуги на клиенти на бара. Снимки ОД на МВР

38-годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на Бургас бе задържан при специализирана полицейска операция на служители от отдел "Криминална полиция" към Областна дирекция на МВР в Бургас и Специализираните полицейски сили. 
Установено е, че той е склонявал момичета, работещи като стрийптизьорки в бара, да приемат и предлагат и сексуални услуги срещу заплащане с цел придобиването на по-високи доходи. Към момента са установени четири момичета на възраст 18 – 27 години, всички от вътрешността на България, които започнали работа в нощното заведение, като танцьорки. С течение на времето обаче 38-годишния собственик на обекта ги склонил към развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане посредством даване на облаги и обещаване на високи доходи. 
Обичайната цена за 15 минути била 70 лева, а за половин час - 150 лева, като малка част от парите оставали за момичета. При претърсването на заведението е намерена парична сума в различна валута и копюри, освен български лева, са открити долари и евро банкноти.
Освен 38-годишния собственик на заведение за срок от едно денонощие е задържан и 46 годишния охранител, като към момента се изяснявана съпричастността му към извършваната престъпна дейност.
По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура - Бургас.

Галерия