Тримата бургазлии направили пълни самопризнания за извършените деяния

Тримата бургазлии направили пълни самопризнания за извършените деяния

Полицаите от Второ и Пето Районни управления в Бургас са заловили банда от трима невръстни младежи, които са извършили поредица от кражби. Двама от тях са на четиринадесет години, а единият е шестнадесет годишен.

На 15.12.м.г., чрез счупване стъклото на входна врата, те проникнали в кафе-сладкарница, разположена в бл. 55 в к-с «Славейков». После счупили стъклото на хладилната витрина на сладкарницата, нанасяйки по този начин материални щети в размер на около 2 000 лв.

Почти месец по-късно, чрез счупване на прозоречен стъклопакет с бетонна плочка, малките бандити проникнали в баничарница, разположена до блок 9 в ж.к. «Славейков». От там откраднали монетник с парична сума, съобщиха от пресцентъра на ОДП Бургас.

С това набезите им не спрели. На 14.01.т.г., чрез натиск на входната врата проникнали в кафе-сладкарница, разположена в бл. 70 в к-с «Славейков». Задигнали от там сладкарски изделия и алкохолни напитки на обща стойност 180 лева.

Тримата бургазлии направили пълни самопризнания за извършените деяния. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление – Бургас.