Стефан Петров се впуска в политиката като част от екипа на партия Единение. Снимка Искра.БГ

Стефан Петров се впуска в политиката като част от екипа на партия Единение. Снимка Искра.БГ

Стефан Петров - зам.-председател на "Организация за закрила на българските граждани" (ОЗБГ), става областен координатор за Бургас на национална партия "Единение". Тя е регистрирана официално днес в Софийски градски съд, а неин председател е Иван Христанов.

"Ще се явим със самостоятелна листа на предстоящите местни избори в община Бургас. В момента водим разговори и от техния развой ще стане ясно дали ще имаме свой кандидат за кмет", каза пред "Черноморие" Стефан Петров.

"Единение" е центристки проект и учредителите му ще се борят за просперитета на България.

Предложението да се включи в новосъздадената партия е получил от нейния председател. Стефан Петров е категоричен, че влизането му в политиката няма да пречи на дейността му в ОЗБГ. "Напротив. Смятам даже, че ще се отрази положително на дейността на нашата организация. Ние взаимно ще си помагаме", допълни областният координатор на "Единение".

Партията ще има своите приоритети, с които ще участва на местните избори в община Бургас. Предстои те да бъдат обявени официално.

"Като областен координатор за област Бургас поднасям искрените си благодарности към всички членове и симпатизанти на "Единение", благодарности отправям и към Иван Христанов, който ми даде възможност да съм част от екипа му и който показа с делата си, че е невероятен българин, благодаря на Иван Манев - съпредседател на "Единение", както и на всички други от екипа, които показаха каква сила имаме, когато сме единени", допълни Стефан Петров.

Галерия