Целувката между Ралица и Теодор бе запечатана от фотоапаратите. Снимка Лина Главинова

Целувката между Ралица и Теодор бе запечатана от фотоапаратите. Снимка Лина Главинова

Звездна целувка ознаменува края на волейболната среща между отборите на "Нефтохимик 2010" и гостуващия тим от Германия - "Фридрихсхафен", която се игра пред пълната зала "Младост" в Бургас. Целувката на Ралица Паскалева бе за нейната половинка - волейболния  национал и състезател на бургаския тим - Теодор Салпаров.

Актрисата дойде със свои приятели от София в Бургас, за да подкрепя тима на своя любим. Волейболистите от "Нефтохимик 2010" играха с "Фридрихсхафен" среща от Шампионската лига. Въпреки загубата с 1:3 гейма, либерото Салпаров получи целувка от своята половинка.

Ралица и Теодор са сред сравнително новите звездни двойки у нас.

Актрисата е завършила НАТФИЗ "Кръстю Сарафов" в класа на проф. Стефан Данаилов. Още преди да завърши Академията през 2012 г. започва да снима в български и чуждестранни продукции. През 2014 година излиза филмът "In The Name of The King 3", където Ралица изиграва главната женска роля - принцеса Арабела и си партнира с холивудската звезда Доминик Пърсел. Следват филми с Ейдриан Пол, Джон Рийс Дейвис, Джош Кели и др. Снима се и в редица български сериали, сред които "Откраднат живот". В телевизионни сериал Ралица Паскалева се въплъщава в образа на д-р Галя Стилянова.
Теодор Салпаров играе на поста либеро като е титуляр в националния отбор по волейбол на България. Той е родом от Габрово. На 14 години се мести в София и първоначално иска да тренира футбол. Майка му, която е бивша волейболистка, го убеждава да се захване с любимия и спорт. Започва кариерата си в ЦСКА, но заради по-ниския си ръст няма особени перспективи на поста нападател. Старши треньора на мъжете Александър Попов решава да го направи либеро и му предлага договор. Викнат е в младежкия национален отбор и печели индивидуални награди.

Той има син Георги от журналистката и волейболистка Бойка Делиева, с която са разведени след 10-годишен брак.

Нефтохимик загуби първата си среща от Шампионската лига