Отборът на “Св.Св.Кирил и Методий” спечели турнира на “Черноморец-Бургас”

 

Над 100 деца се включиха в турнира и изиграха общо 24 оспорвани мача н астадион “Лазур”. Спортната проява премина при отлична организация, за която следеше директора на футболната академия към “Черноморец-Бургас” Пламен Михов. На финала момчетата от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” се наложиха с минималното 1:0 над връстниците си от ОУ “Княз Борис І” след победен гол на Кирил Тюлев. Васил Добрев можеше да изравни, но пропусна дузпа. В мача за 3-то място след много обрати и перипетии тимът на ОУ “Любен Каравелов” изтръгна успех с 6:5 над ОУ “Климент Охридски”.

Всички малки футболисти получиха поименни дипломи лично от мениджъра на “Черноморец-Бургас” Красимир Балъков и изпълнителния директор Фреди Бобич с техните автографи и снимки. Талантите получиха и постери на представителния отбор на “акулите” за сезона 2009/2010 в “А” група. Малчуганите и техните ръководители не пропуснаха възможността да си направят снимки на терена с Балъков и Бобич.

На 23 и 24 октомври “Черноморец - Бургас” отново организира турнир за деца от бургаските училища на стадион “Лазур”. В надпреварата ще участват момчета, родени през 1999 г.