Фабриката промени производството си и започна да прави шлемове

Фабриката промени производството си и започна да прави шлемове

Два варианта свръх леки, ергономични и с изключително ниска цена  предпазени шлемове разработи и внедри в производството си бургаската фирма "Инпак" ООД.

Първите 200 броя бяха представени на заседание на Общинския кризисен щаб и след това дарени на Община Бургас.

Полушлемът е единствен на пазара, покрива областта на очите и  носа и е с най-ниско тегло и цена. Предпочитан е от хора с натоварено ежедневие, не пречи при разговори по мобилен телефон и ползване на слушалки. Изключително важна характеристика е, че не се запотява по време на разговор.

Шлемът за лице, покрива лицето от челото до брадичката е изключително търсен в момента. Използваният материал е прозрачен, не затруднява зрението.

И двата  модела са за  многократна употреба с възможност за дезинфекция с препарати. Изделията са с лесно регулиране на затягането и с добра стабилност при движение на главата, което ги прави удобни и лесни за употреба. Производителите от "Инпак" съветват, за да бъде пълна защитата, носенето на предпазен шлем на лицето  не изключва носенето на предпазната маска, която вече е задължителна.

Патньори на фирмата вече  са Община Бургас, университети в страната, институции, бургаска верига хранителни магазини и много др. 

От фирмата  уверяват, че при нови поръчки ще успеят да предоставят достатъчно количество и от двата вида шлемове.

"Инпак" ООД от 12 години произвежда над 200 вида кутии за еднократна употреба за хранително-вкусовата промишленост. В тази кризисна ситуация фабриката преструктурира част от производството си и започна изработка на  предпазни шлемове, като капацитетът за сега е 10 000 изделия на денонощие, с възможности за увеличаване на броят на готовите изделия. Повече информация може да получите на тел. 0886 31 71 88.

Галерия