Турнирът ще продължи до 3-и декември

Турнирът ще продължи до 3-и декември

Детски футболен турнир започва в Бургас и ще продължи до 3-и декември, неделя. Държавното първенство е за четири възрастови групи - родени през 2007, 2008, 2009 и 2010 година. Организатор е ДФК "Звездичка" със съдействието и помощта на Община Бургас и Зоналният съвет на БФС.

Общо 40 отбора от цялата страна ще вземат участие в състезанието. Според специалистите, най-добрите от подрастващото поколение в тези възрастови групи ще бъде в морския град. За абсолютно всички футболисти и отбори са осигурени медали, грамоти, купи, предметни награди, топки и сертификати за феърплей като в Шампионска лига.

Домакините са се погрижили и за други задължителни удобства - прекрасни игрища за срещите във всека една възрастова група, санитарни помещения, модерни съблекални и хотелска част на логистични места.

За родените през 2007 и 2008 година срещите ще са в новоизградения комплекс на "звездичките" - "Театър на мечтите". За родените през 2009 година е осигурено игрището в другата база "Звездичка Арена". А за родените през 2010 година срещите ще са в зала "Електра" на улица "Янко Комитов" № 16 а.

В неделя, когато са срещите за разпределение на медалите, ще има двубои и на комплекса "Каменица Арена".

На награждаването ще присъства със сигурност почетния прездиент на бургаския клуб - червената легенда Анатоли Нанков.