Фестивалът ще бъде открит днес в 16.00 часа в експозиционен център Флора

Фестивалът ще бъде открит днес в 16.00 часа в експозиционен център Флора

Фестивалът "Wine and Spirits Fest Burgas 2022" ще бъде открит днес от 16.00 часа в експозиционен център "Флора" - Бургас. Той се провежда от 19-ти до 31-ви юли и ще събере 40 винарни от цялата страна. Родните брандове, признати в цял свят и тези, които тепърва представят на пазара компилациите си от розе, бели и червени вина ще внесат бохемска наслада в лятното ни ежедневие.

Участниците са топ производители на вина и спиртни напитки, вносители и дистрибутори от различни страни, така че освен вино ще има и високоалкохолни напитки.

Посетителите на "Wine & Spirits Fest Burgas" ще могат да дегустират от изложените напитки, да договорят търговски условия за разпространение или да си закупят продукти на място на доставна цена.

На място ще могат да се опитат и закупят традиционни меса и храни, уникални деликатеси и млечни продукти без аналог на пазара с изключително качество и вкус, познат на поколения българи. Деликатесите са приготвени по стари рецепти с 100% натурални съставки. Не се влагат консерванти, подобрители, оцветители или други вредни за здравето вещества!

И тази година ще има конкурс за вино организиран съвместно със Съюза на енолозите в България. На него ще бъдат дегустирани и обявени победители в категориите - бяло, розе, червено и шумящи вина. Резултатите от конкурсите ще бъдат обявени на 30.07.2022 г., а наградените публикувани и снимани.

За първи път пред гости и жители за Бургас ще се отворят колекционерски бутилки от ограничени и строго лимитирани серии френско шампанско.

Организаторите са осигурили и атрактивни награди за посетителите.

- еднодневен билет - 15 лева и включва гривна, билет за дегустация, сувенирна чаша подарък, вода. Гривната ви дава правото да влизате и излизате в рамките на работното време без ограничение;

- двудневен или тридневен билет на ТОП цена 20 лева включва гривна, билет за дегустация, сувенирна чаша подарък, вода. Гривната ви дава правото да влизате и излизате в рамките на работното време без ограничение.